Izbori 2017

Oguline, zaokruži 9!

Svakodnevno čujemo termine koje povezujemo sa zdravstvom ; štednja, dugovanja, liste čekanja, odlazak stručnog osoblja izvan granica Hrvatske. I unatoč silnim fondovima i projektima od strane EU , to i dalje možemo samo  čuti. A gdje nestaje sav taj novac i u što se ulaže,  rijetko u našem gradu  možemo vidjeti. Problematika je sveprisutna, a  rješenja nigdje!  Također su dostupni “superbrzi ” tečajevi kojima preko noći možete postati maseri-kupeljari-kozmetičari…Omogućuju se raznorazne prekvalifikacije kojima stječete statuse stručno osposobljenog medicinskog osoblja, poput  medicinskih  sestara ,  dentalnih asistent i drugo.  Nepoznati broj takvih licenci zaposjeo je poslove tih struka, te onemogućio zaposlenje regularno školovanih ljudi, koji imaju srednjoškolsko, visoko obrazovanje(fakultete ),  ispite  položene  u Ministarstvu zdravstva, te struci predodređenim Komorama!

Kandidati s Nezavisne liste Dubravke Vuković borit će se da se u našem gradu konačno počne cijeniti znanje i da se napokon počnu zapošljavati sposobni kadrovi, a ne da se natječaji pišu za već unaprijed odabrane osobe, tako da na tim natječajima još samo nedostaje njihova fotografija.

Licemjerstvu konačno treba doći kraj. Ne tjerajmo mlade i školovane u Irsku, Njemačku, Zagreb, Rijeku ili pak Vrbovsko, koje je za razliku od Ogulina znalo prepoznati osobu koja će im osigurati novac iz Europskih fondova. Tako smo blizu, a zapravo tako daleko…

Vjerujemo da ćete prepoznati i sebe u onom što smo istakli, te vas pozivamo da podržite našu listu i zaokružite broj 9. Našem je najmlađem kandidatu tek 19 godina!

 

Pred njim je budućnost, pred vama su u nedjelju izbori. Iziđite i podržite one koji imaju ambicije unaprijediti naš grad!  Oguline, zaokruži 9!!!

(sponzorirani članak)