Aktualno Magazin Zabava

Ostalo je četiri finalista: Bojan ganuo žiri, a Nives se klanjaju

Finale četvrte sezone showa ‘Tvoje lice zvuči poznato’ rezervirano je za Miu, Nives, Bojana i Marija. Dok će se ovih četvero finalista boriti za pobjedu, ostalih četvero natjecatelja nastupit će u parovima u revijalnom tonu.

Pobjedu u predfinalnoj epizodi odnio je Bojan Jambrošić koji je utjelovio Eda Sheerana i oduševio nastupom s pjesmom ”Thinking Out Loud”.
Iznos od 10 tisuća kuna Nova TV će u Bojanovo ime donirati Hrvatskoj udruzi zaštitnika životinja ”Noina arka”.

Finalistica Nives Celzijus oduševila je transformacijom u Cher te ostavila žiri bez teksta. ‘Ja ti se zaista klanjam! Ti pjevaš, ti stvarno pjevaš! Skinula si njenu boju nazalnog alta s jednim prekrasnim rasponom kojeg si prekrasno kontrolirala i intonirala. Izgledaš sjajno i ovo je smjer u kojemu tvoja karijera treba dalje krenuti. Profinjena, fina burleska’, poručila joj je Sandra.
Goran je kazao kako na trenutke nije znao da li Nives izvodi ili imitira Cher. – Stvarno si bila fantastična i ja ti čestitam – dodao je Goran, a Tomo se našalio: ‘Nives, mislim da je ovo tvoja osveta za to što smo te zezali za ružnog muškarca. Fantastično!’ (24sata.hr)