Izbori 2017

Bernardić u Ozlju izrazio podršku Ireni Šimunić, ona se obrušila na suparnicu: Dosta je pogodovanja i sukoba interesa!

Jučer je mini turneju u Karlovačkoj županiji imao predsjednik SDP-a Davor Bernardić koji je podršku pred drugi krug izbora dao SDP-ovim kandidatima u Ozlju i Draganiću, Ireni Šimunić i Anđelku Misiru.
– Da bismo zaustavili pogodovanje krupnom kapitalu, sukobe interesa i ignoriranje građana moramo izabrati promjenu. Vidim u proteklim danima aktualna gradonačelnica podigla je vlasnike tvrtki, predstavnike stranaka, pa čak i predstavnike braniteljskih udruga da joj javno daju podršku. To govori samo o nečijim moralnim vrijednostima što nije na meni da dalje komentiram, kazala je kandidatkinja Irena Šimunić.
Dodaje da su njoj podršku dali građani u prvom krugu koji su jasno rekli. “Dosta je, dosta je pogodovanja određenim obiteljima, zanemarivanju potreba građana, neodržavanju cesta. Ozaljčanima je dosta i zato sam uvjerena u svoju pobjedu ove nedjelje”.
S Bernardićem je u Ozalj došao i načelnik Kamanja Damir Mateljan. Šimunić je podsjetila kako Ozaljčani znaju da je Kamanje predivno i sređeno mjesto, da imaju vrhunske ceste i sređenu javnu rasvjetu.
– Ozalj to nema! Ali kad postanem gradonačelnica krećemo u razvoj Ozlja i upravno nam je naša susjedna općina Kamanje jako dobar uzor, optimistična je Šimunić.(KAportal)