Aktualno OG sada Ogulin

Dalibor Domitrović i službeno gradonačelnik!

U Gradskoj vijećnici danas je održana primopredaja vlasti, između starog i novog gradonačelnika Jure Turkovića (HDZ) i Dalibora Domitrovića (SDP).
Ovom su činu nazočili novi zamjenici gradonačelnika Domitrovića, Ivana Salopek Šumonja i Daniel Vukelja, manjinski dogradonačelnik Neven  Ivošević (SDSS), pročelnice Karmela Matić, Marica Barbarić, Dinka Stipetić i Slavica Zubčić, te jedan od dosadašnjih zamjenika gradonačelnika Mićo Zatezalo (DSS). Na primopredaju nisu došli Tone Radočaj i Željko Stipetić, dosadašnja dva zamjenika gradonačelnika Turkovića.
U uvodnoj riječi Jure Turković pozdravio je nazočne i pri tom naglasio:

Potom je skoro 40 minuta govorio o brojnim projektima koji su započeli i onima koje tek treba dovršiti, a na kraju njegova obraćanja riječ je dobio i novi gradonačelnik Dalibor Domitrović, koji se posebno osvrnuo na priče kako se sada “zacrvenio” i Ogulin. U svom prvom službenom obraćanju kao gradonačelnik Dalibor Domitrović je naglasio:

Jure Turković na koncu se svim suradnicima zahvalio na suradnji u protekle četiri godine, te novom gradonačelniku poželio puno uspjeha u radu. Uveo ga je, zatim, u njegov ured, gdje je Dalibor Domitrović stavio svoj prvi službeni potpis i to na povelju Luki Cindriću, našem slavnom rukometašu!