Ogulinci ponosni na Luku! I Luka na njih!

U organizaciji Grada Ogulina, Rukometnog kluba Ogulin i Turističke zajednice Grada, održan je  svečani doček Luke Cindrića, našeg proslavljenog rukometaša, a povodom  osvajanja Rukometne lige prvaka. Kao što je poznato, Luka Cindrić igra u redovima Makedonskog “Vardara” s kojim je u Kolnu došao do prestižnog naslova prvaka.

Luka je došao u vlakiću “Bubiju” u pratnji članova Moto kluba “Vještice” i to je doista bio nezaboravan prizor, koji je oduševio brojne posjetitelje, koji nisu htjeli  propustili  ovaj doček. Program je održan u prepunom dvorištu Frankopanskg kaštela, uz nastup grupe Master. Organizirana je i ugostiteljska  ponuda, a brojni Ogulinci, ponosni na svog sugrađana, došli su ga pozdraviti i čestitati mu na uspjehu.

Program je vodio Lukin dugogodišnji  prijatelj i sadašnji trener u RK Ogulin Dubravko Dragičević, a  pripremljena su mu i još neka, ugodna iznenađenja.

Posebno dojmljivo bilo je obraćanje Lukinih roditelja Anđelke i Dražena, te  jedanaestogodišnjeg Dražena Grgurića, koji ga je pozdravio baš od srca, u ime sportaša RK Ogulin. Na dojmljiv način obratio mu se  i Igor Cindrić u ime velikih sportaša i malonogometaša, potom i Darko Pribanić i Mario Pavić,  predsjednik i tajnik Sportske zajednice, te Sonja Drašković, direktorica Turističkog ureda Ogulin.

Dugogodišnji predsjednik Rukometnog kluba Ivan Vuković uručio mu je, uz pomoć mladog Luke Turkovića,  poklon u ime svih rukometaša, a gradonačelnik Dalibor Domitrović poželio mu je, uz prigodan dar,  sreću u daljnjim natjecanjima, kratko spomenuvši koliko je lijepo biti Ogulinac!

Luka Cindrić zahvalio je svojim sugrađanima na srdačnom dočeku, skromno i od srca kako samo on zna, a ispraćen je ovacijama publike,  uz svirku grupe Master.

Kako je to bilo, možete pogledati u našoj fotogaleriji i video snimkama  koje smo za vas izdvojili. Na prvoj snimci pogledajte kako je, kao posebno iznenađenje, po Luku , njegove roditelje i djevojku, došao vlakić Bubi, u kojem su bili i Lukini prijatelji iz RK Ogulin, te ekskluzivno-novinari OGportala! Na drugoj je dio amtosfere sa sinoćnjeg dočeka!

 

 

Možemo na koncu samo zaključiti : bravo Oguline! Koliko su Ogulinci ponosni na Luku, toliko je i Luka ponosan na njih!

Facebook Comments