Kolumne

DNEVNA INFORMACIJA PU karlovačke 23.06.2017.

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirana su četiri kaznena djela i tri prometne nesreće od kojih je jedna sa smrtno stradalim osobama i dvije s materijalnom štetom. Od navedenog izdvajamo sljedeće:
U Karlovcu teško ozlijeđen 25-godišnjak
Jučer u 22.40 sati zaprimljena je dojava da je u gradskoj četvrti Novi centar u Karlovcu teško ozlijeđen 25-godišnjak. Na mjestu događaja obavljen je očevid, a u cilju utvrđivanja svih okolnosti ovog događaja provodi se daljnje kriminalističko istraživanje.

Provala na području Ladvenjka
U razdoblju od 18. do 22. lipnja na području Ladvenjka nepoznati počinitelj provalio je u vikend kuću, vlasništvo 42-godišnjaka te otuđio baterijsku bušilicu, produžne kablove, plinske boce, razni električni alat i drugo. Materijalna šteta veća je od 5000 kuna.

Teška prometna nesreća na državnoj cesti D-1
Jučer oko 12.50 sati na državnoj cesti D-1 u mjestu Pavlovac dogodila se prometna nesreća. Osobnim automobilom osječkih registracijskih oznaka upravljao je 64-godišnjak te ulaskom u zavoj iz neutvrđenog razloga prešao na suprotnu prometnu traku te udario u kombi vozilo rumunjskih registracijskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 59-godišnji rumunjski državljanin. Na mjestu događaja smrtno je stradao 64-godišnji vozač, a 64-godišnja putnica u tom vozilu naknadno je preminula u zdravstvenoj ustanovi. Ujedno u tom vozilu teško je ozlijeđena 40-godišnja putnica, a ozljede su opasne po život. U kombi vozilu, vozač i troje putnika, svi državljani Rumunjske, teško su ozlijeđeni, a jednoj putnici ozljede su opasne po život. Na mjestu događaja očevidom je rukovodio zamjenik županijske državne odvjetnice u Karlovcu, a promet je bio u prekidu od 12.55 do 17.45 sati te se odvijao obilazno. Nadležnom državnom odvjetništvu bit će proslijeđeno izvješće.