Kolumne Krule Kruloteka S vama kroz svaki dan

Evo ljeta i DJ party-a

Evo ljeta.
Kako dođe ljeto, onda krenu oni festivali na kojima nastupaju razni svjetski poznati D.J.-evi. Oni bolje upućeni znaju da oni ne pušćaju ništa neg samo odvrnu gotovu snimku sa kazetara, a onda stave one slušalice pa glume ka da stvaraju glazbu… pa ih uvale na jedno uho… drmaju glavom, a rukama ko fol štelaju po onim šarafima sa one svoje kontrolne table a sve gluma, na suho… pa kad ritam postane žestok, onda dreknu u mikrofon:
– AR JU REDI !?!?!?!?
Kako on drekne “Ar ju redi” tako se ona mladež razbaca ka đubar po njivi, općenarodni deliriji ka ja kad podijelim bunike. U tom delirijskom trenutku, sva mladež već godinama radi nešto što meni već lagano ide na kurac… dobro, priznam, u početku, prije par godina kad je to krenulo, bilo je fora… al sad kad vidim kako se naprdi u kameru pa sa prstima oblikuje ono srce… jabmu sa žagom otpilio obje u laktu!
Jeblo vas više to „srce“! Godinama ga svi furaju. Gdje god se stigne, eto spojene dvije ruke i tu je „srce“. El se može malo za promjenu izmislit nešto drugo? Delajte prstima haubicu, ajfelov toranj, ekspres lonac, bager, zateznu kamatu… „srca“ mi već pun kurac.
Inače… što se tiče D.J.-eva… nema do ovih birtijskih što puštaju mjuzu za 200 kuna po gaži radeći od 9 navečer do 7 u jutro. To su D.J.-evi… jer dok ovi svjetski glume da šarafaju i to na bini površine vojnog poligona, ovi naši birtijski bivaju u pola kvadrata i primaju narudžbu od pijanog čobana koji se cijeli nadvio na onaj pult i to toliko da su mu noge u zraku a znoj sa glave kapa po mikseti, te naručuje:
– Jel može ona od Mitra Mirića, Davida Guete, Severine i Metallice!!!
Onda D.J. umjetničkog imena „THK“ (Tu Handrt Kunas) smiksa, pa ide pjesma sa riječima:
– “Reci majkoooo, jel još uvek lepaaaaaa
AR JU REDI!?!?
Ljulja se kabina, Turbo je mašina!
Nothing else matters“
U pola pjesme, naručitelj miksa, krvava čela i rasparane košulje diže ruke i radi što? – srce.