Kolumne

DNEVNA INFORMACIJA PU karlovačke 27.06.2017.

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je pet kaznenih djela i četiri prometne nesreće od kojih su dvije s teško ozlijeđenom osobom i dvije s lako ozlijeđenom osobom. Od navedenog izdvajamo sljedeće:

Otuđeni dijelovi traktora
U razdoblju od 25. do 26. lipnja na području Ogulina nepoznati počinitelj je s poljoprivrednog traktora, vlasništvo 54-godišnjaka, demontirao i otuđio više raznih dijelova. Materijalna šteta veća je od 9000 kuna.

Krađa mobitela
Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava 47-godišnjaka da mu je nepoznati počinitelj 16. lipnja u ugostiteljskom objektu u gradskoj četvrti Zvijezda u Karlovcu otuđio mobitel u vrijednosti većoj od 1000 kuna.

U prometnoj nesreći teško ozlijeđen putnik u vozilu
Jučer u 7.40 sati na državnoj cesti D-1 u naselju Tušilović dogodila se prometna nesreća. Teretnim automobilom bosansko hercegovačkih registracijskih oznaka, kojem je bilo pridodano priključno vozilo, upravljao je 54-godišnjak. Uslijed neprilagođene brzine udario je u osobni automobil karlovačkih registracijskih oznaka kojim je ispred njega u istom smjeru upravljao 40-godišnjak, a koji je svoje vozilo zaustavio jer je ispred njega vozilo sretalo u lijevo. U prometnoj nesreći teško je ozlijeđen 67-godišnji putnik iz osobnog automobila, a materijalna šteta je više tisuća kuna. Protiv 54-godišnjaka bit će proslijeđena kaznena prijava.
Teško ozlijeđen 67-godišnji motociklist
Jučer oko 14.50 sati u mjestu Donje Dubrave dogodila se prometna nesreća. Motociklom austrijskih registracijskih oznaka upravljao je 67-godišnji austrijski državljanin koji je zbog neprilagođene brzine u zavoju izgubio nadzor nad motociklom te sletio van kolnika i teško se ozlijedio. Vozaču je izdan obavezni prekršajni nalog, a nadležnom državnom odvjetništvu bit će proslijeđeno izvješće.