Kolumne

DNEVNA INFORMACIJA PU karlovačke 28.06.2017.

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je pet kaznenih djela i jedna prometna nesreća s teško ozlijeđenom osobom. Od navedenog izdvajamo sljedeće:

Iz ugostiteljskog objekta otuđeni stolovi i stolice
Jučer, u noćnim satima nepoznat počinitelj je s terase ugostiteljskog objekta u Dugoj Resi otuđio stolove i stolice, vlasništvo 42-godišnjaka. Materijalna šteta veća je od 7000 kuna.

Otuđena stabla bukve
Jučer je u Policijskoj postaji Duga Resa zaprimljena prijava 67-godišnjakinje da joj je nepoznati počinitelj u razdoblju od 1. ožujka do 27. lipnja iz šume na području Barilovića otuđio stabla bukve u vrijednosti većoj od 19.000 kuna.

Iz kuće na području Belavića otuđen novac
Jučer, u poslijepodnevnim satima u kuću na području Belavića došle su dvije nepoznate osobe, muškarac i žena te 86-godišnjaku prezentirali i nudili medicinska pomagala. Tom prilikom iskoristili su njegovu nepažnju i iz kuće otuđili novac.

Prometna nesreća s teško ozlijeđenom osobom u mjestu Pavlovac
Jučer u 15.35 sati na državnoj cesti D-1 u mjestu Pavlovac dogodila se prometna nesreća. Teretnim automobilom bosansko-hercegovačkih registracijskih oznaka upravljao je 65-godišnjak te u zavoju zbog neprilagođene brzine udario u zadnji dio priključnog vozila koje je bilo pridodano teretnom automobilu šibenskih registracijskih oznaka, a kojim je u istom smjeru upravljao 41-godišnjak. Tom prilikom teško je ozlijeđen 65-godišnji vozač protiv kojeg će biti proslijeđen obavezni prekršajni nalog, a nadležnom državnom odvjetništvu izvješće. Materijalna šteta veća je od 20.000 kuna.