Aktualno OG sada Ogulin

“Odguglali smo svoje…”

U sportskoj dvorani kod Osnovne škole Ivane Brlić Mažuranić danas je održana prigodna svečanost, na kojoj su se učenici osmih razreda ove škole oprostili od svojih dosadašnjih učitelja, nastavnika, ravnateljice  i drugog osoblja škole. Za tu su prigodu pripremili kraći program, a  ravnateljica škole Anđelka Salopek  dodijelila je zaslužnim pojedincima i prigodne darove.

Brlićkinim srebrnjakom nagrađeno je ove godine  petoro  učenika koji su od prvog do osmog razreda imali  prosjek 5,0.  Tako su nagradu primili  Hana Turković, Rebeka Turkalj, Ivana Maravić, Karlo Lovnički i Mateo Grdić.
Učenica generacije je Hana Turković koja je , također  već tradicionalno, nagrađena ručnim satom, a zanimljivo je da je i njen brat Luka Turković proglašen najboljim učenikom svoje, srednjoškolske generacije!
Za osvojeno 1. mjesto pojedinačno na državnom natjecanju u krosu, Luka Grdešić, učenik 8. a razreda,  od Karlovačke županije dobio je novčanu nagradu u iznosu 1200,00 kn. Neto uplata je uplaćena na njegov žiro račun.
Nakon čestitke ravnateljice Anđelke Salopek koja je svim učenicima poželjela uspjeh u daljnjem školovanju, održana je i  mala zakuska uz pizzu i tortu,  koju su pripremile vrijedne djelatnice škole.