Aktualno Županija

Prometne na A-1 kod Ogulina stvorile kolonu od četiri kilometra – Usporeno se vozi i kod Jaske

Već postojeće gužve u prometu dodatno su otežale nesreće, stvorivši kolone na A-1 kod Ogulina, a usporivši promet kod Jastrebarskog.

Zbog prometnih nesreća u kojima je sudjelovalo više vozila na autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče (na 97. i 98. km), prije čvora Ogulin u smjeru Zagreba, vozi se usporeno u koloni dugoj oko 4 km, javljaju iz HAK-a, pozivajući na povećan oprez u vožnji.

Isto se odnosi i na dionicu autoceste nekoliko kilometara dalje jer se usporeno vozi i zbog prometne nezgode na 24. km autoceste A1 poslije čvora Jastrebarsko u smjeru Karlovca i prije čvora Jastrebarsko u smjeru Zagreba.

Promet je i dalje pojačan, povremeno gust, na autocesti A1 između naplate Lučko i čvora Bosiljevo 2 u oba smjera, autocesti A2 Zagreb-Macelj u smjeru Zagreba, A3 Bregana-Lipovac, u smjeru Zagreba, A4 Goričan-Zagreb, u smjeru Zagreba, A6 Rijeka-Zagreb u smjeru mora, na riječkoj i zagrebačkoj obilaznici, Istarskom ipsilonu, Krčkom mostu, na državnoj cesti DC1 Ličkoj magistrali, na cestama u priobalju, graničnim prijelazima, te trajektnim lukama i pristaništima. (kaportal.hr)