Aktualno OG sada Ogulin

Trideset godina prijateljstva!

“Trideset godina braka nije mala stvar, a kamo li trideset godina prijateljstva između dva teniska kluba”-rekao je trener u ovom klubu i tajnik Sposrtske zajednice Grada Ogulina Mario Pavić, na jučerašnjem druženju tenisača koje je ovog puta održano u Ogulinu.

Prijateljstvo nije prestajalo niti u vrijeme Domovinskog rata, a koliko im ono znači pokazuju svake godine i Đakovčani i Ogulinci. Od onih najmlađih koji još ne znaju pravo ni hodati, do onih starijih kojima je tenis odavno u srcu.

Potvrdio nam je to i predsjednik Teniskog kluba Ogulin Dr. Marijan Magdić, koji je za OGportal izjavio:

 

I jučer su se svi oni družili, odigrali prijateljske mečeve, zajednički ručali, a potom dočekali i večeru, što je sasvim uobičajeno, bez obzira tko je domaćin. No, ovog puta na zajedničkoj večeri pridružio im se i gradonačelnik Oguilina Dalibor Domitrović, kojeg su Đakovčani toplo pozdravili i u znak zahvalnosti darovali mu knjigu o njihovom klubu, a ovom se prigodom čula i inicijativa i o mogućem prijateljstvu dva grada, Ogulina i Đakova.

Iako je jučerašnji pobjednik susreta bio Ogulin, to je svima bilo najmanje važno. Važnije je bilo družiti se, stvarati nova prijateljstva i zadržati ona stara, a već prilikom idućeg susreta u Đakovu sjetit će se kako je bilo u Ogulinu, gdje su se za dobro raspoloženje pobrinuli i Ogulinski tamburaši!