Aktualno OG sada Ogulin

“Vražica nosi Pradu, a bogovi konfekciju”

U Gradskoj knjižnici i čitaonici Ogulin u petak, 7.srpnja 2017. s početkom u 19 sati Mirela Holy  predstavila je svoju knjigu “Vražica nosi Pradu, a bogovi konfekciju”.
“Parafrazirajući naslov poznate knjige smještene u svijet visoke mode promatran iz vizure autsajdera, modno obrazovana Mirela Holy pripovjeda o onom po čemu je ipak svi bolje poznajemo, hrvatskoj političkoj stvarnosti. Kao što junakinja knjige Vrag nosi Pradu začudno promatra i usput secira okrutan svijet modnih intriga, Mirela Holy se postavlja u istu poziciju progovarajući o svojim doživljajima u svijetu ništa manje okrutne, ali i živopisne političke scene u Hrvata. Iako se formalno povukla iz politike, na čitatelju ostaje da zaključi da li je Mirela Holly danas doista autsajder na našoj političkoj sceni?”- napisao je Nenad Korkut, modni analitičar.
To je knjiga za koju su rekli i da će zapaliti svijet hrvatske politike, jer su u njoj ispisana sva “glasna šaputanja” naših kuloara. Da li je to tako, mogli su se uvjeriti i Ogulinci, koji su ovog puta u nešto većem broju došli u Gradsku knjižnicu i čitaonicu, čuti i vidjeti Mirelu Holy.