Zatekla manijaka u svojoj štali: Ago, što to radiš mojoj kravi?!

Policija u tešanjskom selu Mekiš, točnije u zaseoku Roše istražuje slučaj koji je šokirao mjesto i okolicu. Bračni par Spahić tvrdi da su u štali zatekli susjeda Agu B. kako siluje njihovu kravu. Istraga je trenutačno u tijeku

Vidjela sam da je kravi dignut rep, Ago se popeo na kantu, a hlače su mu bile spuštene. Šokirala sam se, skoro sam pala i rekla sam mu: “Ago, što to radiš mojoj kravi?” On mrtav hladan, samo se spustio s kante i otišao, ispričala je za Dnevni avaz Halima Spahić koja tvrdi da je njen susjed Ago B. u noći sa srijede na četvrtak oko 2 sata i 20 minuta silovao kravu.

Kako su supružnici Spahić ispričali policiji, tu noć probudio ih je lavež pasa. Izašli su na balkon i u štali čuli škripanje plastične kante. Ušli su i kako navode, tamo zatekli Agu B. da opći s kravom. Odmah su pozvali policiju i veterinare.

– Pregledom krave u prisustvu policije primijetili smo neobičan stav životinje što se tiče držanja repa, kod koje je bila prisutna bol prilikom pregleda i blago nabubrenje u vaginalnom dijelu – rekao je veterinar Alen Karadžehenemović iz Tešnja.

Osumnjičenog Agu B. branila je njegova sestra rekavši kako su ih supružnici Spahić nakon tog incidenta kamenovali i svašta im govorili. Spahići to negiraju.

Kako prenosi Dnevni avaz, mještani zaseoka Roše posvjedočili su o Aginom problematičnom ponašanju.
– On teško živi i napustila ga je supruga. Sa sestrom Sedifom ide i radi za dnevnicu kada ga netko pozove. Odao se i alkoholu. Ovo o čemu se priča, policija treba ispitati pa, ako bude kriv, neka odgovara – rekli su.

‘Prodat ćemo kravu, a na prozor štale staviti metalne rešetke’

Agin prijatelj Edin Telalović rekao je da je Ago trenutačno u zatvoru. Halima i Izet Spahić pozvali su policiju, tužilaštvo i vlasti Tešnja da Agu smjeste u bolnicu ili zatvor.

Kako su naveli, kravu će prodati, a na prozor štale postavit će metalne rešetke. Više detalja znat će se nakon policijske istrage. (24sata.hr)

 

Facebook Comments