Aktualno OG sada Ogulin

Sedam sati vijećanja! Pogledajte Aktualac!

Sjednica Gradskog vijeća  potrajala je skoro 7 sati! Već smo pisali  smo kako  su izvješća o radu podnijeli  ravnatelji i direktori gradskih poduzeća i ustanova, pa smo  mogli čuti detaljnije o poslovanju Poduzetničke zone, Stambeno komunalnog gospodarstva, Vodovoda i kanalizacije, Radio Ogulina, Pučkog otvorenog učilišta, Gradske knjižnice i čitaonice, Turističke zajednice Grada, Centra za posjetitelje Ivanina kuća bajke, te Područne vatrogasne zajednice.
Voljom SDP-ovaca i nezavisnih vijećnika, te jednog vijećnika DSS-a, odbijena su izvješća o poslovanju  SKG-a, Vodovoda, Radio Ogulina i Pučkog učilišta, dok su ostala prihvaćena.
Prihvaćanju izvješća prethodio je “Aktualni sat”. Bivši predsjednik Gradskog vijeća Milan Sabljak(HDZ) imao je problema s mikrofonom, malo se “unervozio” i tražio pauzu, upadao u riječ predsjedniku Vijeća Željku Stipetiću, koji mu je sve to  smireno tolerirao…No, da  ne opisujemo previše, najbolje je da pogledate sami.  OGportal je, kao što smo i najavili, pripremio video snimku Aktualnog sata.

(video: OGportal & Foto studio IN)