Utopio se bivši igrač Dinama: ‘Odjedanput mu je pozlilo i samo je potonuo’

VELIKA TRAGEDIJA U KARLOVAČKOM KRAJU Utopio se bivši igrač Dinama: ‘Odjedanput mu je pozlilo i samo je potonuo’

Tragična vijest stiže iz karlovačkog kraja. Na bazenu u toplicama Lešće, obali rijeke Dobre, utopio se 63-godišnji Željko Janjanin, bivši igrač Dinama iz sedamdesetih i osamdesetih godina prošlog stoljeća, te jedan od najpoznatijih nogometaša karlovačkog kraja.
Radio Mrežnica javlja kako je Janjanin preminuo u petak navečer, odjednom mu je pozlilo na bazenu, potonuo je, a spasiti ga nije uspjela niti jedna medicinska sestra koja se u tom trenutku zatekla na bazenu.
“Sve se dogodilo oko 19,40 sati, kad je nesretni Janjanin ušao u bazen koji je već bio pred zatvaranjem kad mu je odjedanput pozlilo i samo je potonuo, pričaju svjedoci.

Da nešto nije u redu, prva je shvatila djevojčica koja se zajedno s majkom nalazila na kupanju. Majka, inače iz Viškova, po zanimanju je medicinska sestra, i brzo je pružila pomoć, no nesretnom muškarcu nije bilo spasa. Mrtvozornik je konstatirao smrt, a nesretnog Željka najvjerojatnije je izdalo srce”, piše Radio Mrežnica.

Željko Janjanin rođen je 19.4. 1954. godine u Karlovcu. On i mlađi brat Rajko bili su poznati bratski-nogometni tandem koje je, baš kao i braću Cvetković otkrio Branko Čavlović Čavlek.

Braća su davno napustila Karlovac i posvetila se profesionalnom igranju nogometa, ali su svejedno rado i često dolazila u rodne Gornje Dubrave. Željko je igrao u Karlovcu, Dinamu, Zagrebu, Napretku iz Kruševca, Rijeci, i klubovima iz Austrije, a nogometni znalci opisivali su ga kao profinjenog veznog igrača. Nakon karijere nogometaša, posvetio se trenerskoj. (jutarnji.hr)

 

Facebook Comments

No announcement available or all announcement expired.