Aktualno OG sada Ogulin

Krade se

S obzirom na sadržaj današnjeg izviješća PU Karlovačke naslov je sasvim odgovarajući je izviješće mahom donosi informacije o krađama. Naime, u protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je deset kaznenih djela i jedna prometna nesreća s materijalnom štetom. Od navedenog izdvajamo sljedeće:

Otuđen sef s novcem
Jučer u ranim jutarnjim satima na odmorištu autoceste A-1 u mjestu Gornje Dubrave, nepoznati počinitelji provalili su u restoran te otuđili sef s novcem. U tijeku je kriminalističko istraživanje.

Iz trgovine otuđene cigarete
Jučer tijekom noći na širem području Duge Rese nepoznati počinitelj provalio je u trgovinu te otuđio cigarete u vrijednosti većoj od 7000 kuna.

Provale u obiteljske kuće
U razdoblju od 13. do 24. srpnja nepoznati počinitelj provalio je u nenastanjenu kuću na području Saborskog, vlasništvo 70-godišnjakinje te otuđio trimere, električne kablove, alkoholna pića, duhan i drugo.
Ujedno, u razdoblju od 23. do 24. srpnja nepoznati počinitelj provalio je u kuću na području Ozlja, vlasništvo 62-godišnjaka te otuđio agregat za struju, snimač nadzornih kamera, traktorske gume i drugo. Ukupna materijalna šteta veća je od 29.000 kuna.

Iz kampera otuđeni dokumenti i novac
Jutros oko 3 sata na odmorištu autoceste A-1, Vukova Gorica, nepoznati počinitelj je iz kampera čeških registracijskih oznaka, vlasništvo 56-godišnjeg češkog državljanina otuđio novčanike s novcem i osobnim dokumentima. Materijalna šteta veća je od 4000 kuna.