Avionom ‘projurio’ iznad Istre: Bio je nekoliko metara od tla

Video je procurio prije nekoliko dana na društvene mreže i od tada je prikupio već 137.000 pregleda. Navodno je riječ o Pilatusu PC-9 kojim lete piloti MORH-a, no nema potvrde te informacije
Prvo leti iznad šume i rijeke, spušta se jako blizu ceste i leti svega nekoliko metara od zemlje. Na kraju završava preletom iznad mosta i ispod nadvožnjaka od kojeg zastaje dah. Taj nevjerojatan video leta aviona snimljen je iz kabine aviona na nebu iznad Istre nedaleko od Motovuna.

Procurio je prije nekoliko dana na društvene mreže i od tada prikupio već 137.000 pregleda. Prema informacijama u opisu videa, radi se avionu Pilatus PC-9 kojim lete piloti MORH-a i krila Oluje. Ipak, pretpostavlja se da nije riječ o novoj snimci, već da je stara dvije godine, no tek je sada ugledala svjetlo dana na društvenim mrežama.

Nazvali smo MORH za provjeru te informacije, no budući da je nedjelja, tu informaciju nam nisu mogli potvrditi. Službeni odgovor ćemo pričekati do sutra, a do tada uživajte u manevrima u maniri najboljih RED Bull akrobatskih pilota. (24sata.hr)

 

Facebook Comments