Aktualno OG sada Ogulin

“Nakon 31 godine staža dobila sam 68 tisuća kuna otpremnine!”

Svima koje zanima visina moje otpremnine javno objavljujem: u veljači 2017. nakon 31 godine radnog staža, dobila sam 68 tisuća kn otpremnine i prijavila se na Zavod za zapošljavanje! Visinu otpremnine izračunala je Uprava i sve je u skladu sa Zakonom o radu! Nadam se da sam to svojim radom i zaslužila. Znam da u Konzumu, Gavranoviću i kod privatnika, nema otpremnina. Ali isto tako znam da HŽ, HC, HŠ i druga javna poduzeća, isplaćuju otpremnine, jer im to dozvoljava zakon i kolektivni ugovor.
Moj povratak na Radio Ogulin nije posljedica političkih smjena, jer ako moja smjena nije bila politička, onda ne znam koja to je (Jure Turković:”Dubravka Vuković je glasnogovornica SDP-a i kao takva ne može ostati direktorica radija”).
Radi toga sam tužila Gradski odbor HDZ-a i sud izgubila.
Na Radio Ogulin sam se odlučila vratiti jer sam za taj radio vezana vlasnički i emotivno. Cijeli svoj radni vijek uložila sam u boljitak Radio Ogulina i njegovu kvalitetu. Pa i kad sam primila mladu pripravnicu Mihaelu Milanović. Na žalost, isti taj HDZ koji danas dotičnu promovira, tada joj je prebrojavao krvna zrnca. Pitati gospodu Hudurovića, te Lipošćaka o detaljima.
Moj daljnji rad na Radio Ogulin bit će volonterski, o čemu je dosadašnja uprava obaviještena. I dalje ću ostati “zaposlenik” najveće tvrtke u Hrvatskoj-Zavodu za zapošljavanje.
Ovime završavam sve rasprave na temu moje otpremnine i moje novinarske karijere.

Dubravka Vuković