Aktualno OG sada Ogulin

Druženje u Ribarićima

Povodom Dana pobjede i Domovinske zahvalnosti i Dana Hrvatskih branitelja,  danas se od 14,00 sati, na sportskim igralištima ŠRD “Start”, u Ribarićima, održalo   druženje, uz gulaš, piće i sport.
U sklopu druženja je organiziran turnir u odbojci na pijesku.
Pokrovitelj i organizator je Grad Ogulin, odnosno Odbor za branitelje Domovinskog rata Grada Ogulina u suradnji sa ŠRD “Start”. Pozivu da se odazovu i zajednički proslave Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja, odazvalo se stotinjak građana. Među njima su bili branitelji, ali i oni nešto mlađi koji su zaigrali nogomet, ili jednostavno s mamom i tatom prošetali i popili sok.

Uime Grada Ogulina nazočne je pozdravila zamjenica gradonačelnika Ivana Salopek Šumonja, a uime Odbora za branitelje predsjednik Boško Salopek.

Predsjednik Gradskog vijeća Željko Stipetić govor nije držao, ali je zato zaigrao odbojku na pijesku.

Šteta je što se proslavi nije odazvalo više zainteresiranih, ali organizatori vjeruju da će iduće godine biti još bolje. Jer, ovo je, nakon niza godina, prva proslava “Oluje”  upriličena na ovaj način. Do sada se uglavnom najviše pozornosti posvećivalo paljenju svijeća i polaganju vijenaca.