Aktualno Sport

‘Ovo suđenje nadmašilo je sve dosad! Srušeni su rekordi!’

VIDEO: U REALU OGORČENI UNATOČ POBJEDI U EL CLASICU ‘Ovo suđenje nadmašilo je sve dosad! Srušeni su rekordi!’
Barcelona je imala i domaći teren i suca, ali protiv Reala to joj je bilo u nedjelju dovoljno samo za 1:3. Prvaci Europe i Španjolske demonstrirali su koliko su trenutačno bolji, propustili su i nekoliko odličnih šansi, a katalonski div djeluje rastrojeno i ako do kraja kolovoza pod hitno ne osnaži momčad, pred njim bi mogla biti teška sezona.
Ništa pod Ernestom Valverdeom nisu bolji ni u obrani, niti u defenzivnoj tranziciji, vezni im red nije ni sjena negdašnje tika-take predvođene Xavijem, a kako su se navikli oslanjati na individualnu klasu, sad kad nemaju ni Neymara, doživjeli su da budu inferiorni. Ni Messi u takvoj Barceloni nije pravi Messi.
U Madridu konačno vole Gerarda Piquea! S okusom ironije, ali zapravo i bez nje. Inače najomraženiji igrač za Kastiljce, ponajprije zato što je najosvješteniji Katalonac među vrhunskim nogometašima, a takve u glavnom gradu Španjolske ne gotive, zabio je autogol i odigrao očajnu utakmicu, preko njega su pali baš svi pogoci Reala. Pa kako im sad ne bi bio drag.

Nakon utakmice se ipak najviše pričalo o suđenju De Burgosa Bengoetxeae – o dvojbenom jedanaestercu za Barcelonu, koji je teatralnim padom izborio Luis Suarez, ali i prestrogom isključenju Cristiana Ronalda.

“Cristiano nije glumio, dok kod pada Luisa Suareza za mene nije bilo ničega”, oglasio se Sergio Ramos, kapetan Reala.

Marca nakon utakmice navodi i izjavu neimenovanog igrača Reala, ogorčenog suđenjem i zaista zanimljivim podatkom – Real je u četiri od pet posljednjih El Clasica završio s igračem manje.

“Oakvo suđenje se ponavlja svaki put kad igramo ovdje, ali ovo što se sada dogodilo je nadmašilo sve dosad”, rekao je ogorčeni realov igrač Marci uz zaključni komentar: ‘Ovo suđenje srušilo je sve rekorde!”. (jutarnji.hr)

https://www.youtube.com/watch?v=bNKWtVBxXiE