Aktualno Sport

Nikad u povijesti slavni hrvatski klub nije toliko zaradio u tako kratkom roku!

NEZAPAMĆENA EUFORIJA U SPLITU, HAJDUK SRUŠIO REKORD Nikad u povijesti slavni hrvatski klub nije toliko zaradio u tako kratkom roku!

Jučer su u slobodnu prodaju puštene ulaznice za uzvratni susret Hajduka i Evertona, koje su se do nedjelje prodavale samo pretplatnicima i članovima.
Do tada je otišlo preko 14.000 karata koje su se nudile po povlaštenim cijenama vjernim pratiteljima Bijelih. No, već prvog dana slobodne prodaje sve preostale ulaznice gotovo da su razgrabljene. Do sinoć u 21 sat ih je prodano ukupno 27.800, što znači da je na raspolaganju još malo ulaznica budući da je sektor A namijenjen Englezima, a B ulaz nije u prodaji jer služi kao sigurnosna zona.
Nisu se prodavale isključivo na Poljudu i fan shopovima u Splitu, te kućicama na Poljudu, već i drugim mjestima u čitavoj Hrvatskoj i još preko interneta. One koji vole Hajduk, ne zanima rezultat prvog susreta s Evertonom, pa su bez znanja rezultata pohrlili po ulaznice, što je znak da će Bijeli protiv Engleza u uzvratu imati podršku punog stadiona. Pun stadion bio je redovito u zadnja tri play-offa, a sada je atraktivnost Evertona samo požurila stvari.

Hajduk će od prodaje ulaznica zaraditi oko 6 milijuna kuna, što je novi rekord zarade od ulaznica u natjecateljskoj utakmici. Više se zaradilo samo od prijateljske utakmice s Barcelonom. (jutarnji.hr)