Aktualno Magazin Zabava

Njemu je 94, njoj 98: ‘Nismo se žurili u brak, ona nije trudna’

I dalje dva puta tjedno odlaze u teretanu u kojoj su se upoznali, a nakon osam godina izlazaka, Gertrude je odlučila uzeti stvar u svoje ruke pa ga je pitaja bi li on nju oženio
Da ljubav ne poznaje granice dokazali su ovaj put Gertrude Mokotoff i Alvin Mann iz SAD-a. Njemu su 94, a njoj 98 godina. Upoznali su se u teretani i u vezi bili osam godina prije nego su se prije nekoliko dana odlučili vjenčati. Šale se pa kažu kako nisu žurili s brakom jer “ona nije trudna”, pa razloga za žurbu nije bilo. On nju zove Puma jer je starija od njega.

U teretanu u Middletownu, u kojoj su se prvi put vidjeli, odlaze i danas. Vježbaju dva puta tjedno i inspiracija su drugima, puno mlađima od sebe. Pričaju kako su se zaljubili na prvi pogled. Znali su otići u New York pogledati pokoju predstavu, držali su se za ruke dok su šetali, a sjećaju se i prvog poljupca.

Nakon osam godina izlazaka, Gertrude je odlučila uzeti stvar u svoje ruke pa ga je pitala bi li on nju oženio. Vjenčali su se 5. kolovoza u gradskoj vijećnici. Ceremoniju je pratilo 50-ak gostiju, članovi obitelji i bliski prijatelji. Nakon što su službeno postali muž i žena, odvezli su se Alvinovim autom na koju je par zavezao mnoštvo limenki i napisao”Upravo vjenčani”. (24sata.hr)