Aktualno OG sada Ogulin

Sastao se Odbor za proslavu Dana grada

U maloj dvorani Gradske vijećnice pod predsjedanjem gradonačelnika Domitrovića održan je sastanak Odbora za proslavu Dana grada Ogulina, a glavne točke dnevnog reda bili su pristigli prijedlozi za dodjelu Priznanja Grada Ogulina i prijedlog Programa proslave Dana Grada Ogulina.
Za priznanje Grada Ogulina za stvaralački rad pristiglo je 9 prijedloga, dok su za priznanje za životno djelo pristigla 4 prijedloga. Nakon što Odbor odluči o ovim priznanjima njihov prijedlog ide na iduću sjednicu Gradskog vijeća gdje će biti predstavljen vijećnicima koji će o tome glasovati.
Što se programa proslave Dana grada tiče, ideja je da se ove godine događanja sažmu u razdoblju od jednog tjedna. Većina događanja će se odvijati u subotu i nedjelju 9. i 10. rujna.  Proglašenje pobjednika sportskih natjecanja održat će biti u subotu 9. kad će se održati i koncert domaćeg rock sastava.
U četvrtak 14. rujna održat će se procesija i sveta misa, a nakon toga svečana sjednica Gradskog vijeća Grada Ogulina. Više konačnih detalja i konkretnih imena znat će se nakon slijedeće sjednice Gradskog vijeća.