Aktualno Županija

Napadača ne poznajem, na mojem je mjestu mogao biti bilo tko

Žrtva napada u Supernovoj ekskluzivno za KAportal: Napadača ne poznajem, na mojem je mjestu mogao biti bilo tko

– Bio sam na šalteru Tele 2 u Supernovoj i samo sam osjetio kako me je oblila krv. U tom trenutku valjda ni udarac nisam osjetio, priča nam 62-godišnji Karlovčanin, žrtva nezapamćenog napada sjekirom pred mnoštvom svjedoka u popularnom karlovačkom trgovačkom centru.

Ne poznaje napadača

Redakciju KAportala je nazvao kako bi demantirao zadnji napis u kojem se navodi da je poznanik s 53-godišnjim napadačem, te da je u pitanju razmirica radi financijskih problema. Pritom nas je zamolio da mu ne otkrivamo identitet, što je i razumljivo.

– Ne znam tko je taj čovjek, nisam ga nikad vidio niti mu znam ime, rekao nam je Karlovčanin koji je pravim čudom preživio udarac sjekirom u glavu. Udaren je dok je licem bio okrenut prema šalteru i to posred čela na kojem je vidljiva rana duga 7 – 8 centimetara. Uvjeren je da ne bi bio među živima da ga je napadač udario sječivom, a ovako je udarac ušicom sjekire spasila, kaže nam, “tvrda glava”.

Napadač u pritvoru

U bolnici su ozljedu okarakterizirali lakšom, no tome unatoč napadač je “pospremljen” u pritvor s teškom optužbom ubojstva u pokušaju. DORH je, podsjetimo, u službenom izvješću naveo da je napad bio bez ikakvog posebnog povoda, pa će u postupku svoje reći i medicinski vještaci o ubrojivosti počinitelja. (kaportal.hr)