Provale, krađe i prometne – ukrali i mobilni WC!

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je sedam kaznenih djela i sedam prometnih nesreća od kojih je jedna s teško ozlijeđenom osobom, jedna s lako ozlijeđenom osobom i pet s materijalnom štetom. Od navedenog izdvajamo sljedeće:

U Cerovcu Vukmanićkom provaljeno u skladište
U razdoblju od 17. do 21. kolovoza u Cerovcu Vukmanićkom nepoznati počinitelj provalio je u skladište trgovačkog društva iz Zagreba i otuđio četiri rabljene gume za radni stroj. Materijalna šteta je veća od 19.000 kuna.

Sa željezničke pruge otuđeno bakreno uže
U razdoblju od 10. do 21. kolovoza nepoznati počinitelj je sa željezničke pruge kod mjesta Lazina, općina Draganić prerezao i otuđio bakreno uže. Materijalna šteta je veća od 9000 kuna.

Krađa mobilne toalet kabine
U razdoblju od 19. do 21. kolovoza nepoznati počinitelj je sa odmorišta uz državnu cestu kod mjesta Modruš, općina Josipdol otuđio mobilnu toalet kabinu vlasništvo trgovačkog društva iz Zagreba. Materijalna šteta je veća od 9000 kuna.

U prometnoj nesreći teško ozlijeđen vozač
Jučer u 19.30 sati u Karlovcu u ulici Mostanje dogodila se prometna nesreća. Osobnim vozilom karlovačkih registracijskih oznaka u smjeru juga upravljao je 38-godišnjak. Zbog vožnje pod utjecajem alkohola od 2.24 g/kg i neprilagođene brzine sletio je van kolnika gdje je udario u betonski zidić a nakon čega se vozilo prevrnulo u odvodni kanal. Vozač je teško ozlijeđen, a protiv njega slijedi optužni prijedlog te izviješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Facebook Comments