Aktualno Sport

Ogulinski rukometaši sjajni u Međugorju

Mladi rukometaši Ogulina(2004. godišta) vratili su se s turnira iz Međugorja s uspješnim plasmanom među 4 najbolja kluba turnira. U konkurenciji 13 klubova rukometaši Ogulina osvojili su 4. mjesto iza Izviđača iz Ljubuškog, PPD-a iz Zagreba i Metkovića .Turnir je okupio preko stotinu ekipa u nekoliko dobnih kategorija s preko 1000 sportašica i sportaša. Na ceremoniji zatvaranja Rukometni klub Ogulin imao je više nego dobar razlog za zadovoljstvo jer je njihov rukometaš Relja Kojčin proglašen za najboljeg strijelca turnira. Ceremoniju zatvaranja turnira vodio je Dubravko Dragičević ,a nagrade i priznanja najboljima dijelili su vodeći ljudi političkog života Hercegovine na ćelu s premijerom Hercegovačko neretvanske županije Nevenkom Herceg.
Rukometaši Ogulina svojim nastupom i ponašanjem bili su sjajan promotor Ogulina i Karlovačke županije, a svaki slobodan trenutak iskoristili su za druženje i produbljivanje prijateljstva.
U sastavu Ogulina nastupali su: Šimun Sabljak, Denis Stipetić, Vito Perković, Tomislav Mateša, Karlo Magdić, Karlo Benić, Karlo Francetić, Relja Kojčin, Filip Cipek i Mateo Blašković. Trener ekipe bio je Dubravko Dragičević, uz nesebičnu pomoć pomoćnika Filipa Gašparovića, Daniela Orle i Luke Turkovića. S rukometašima je ovog puta bila cijela obitelj Cipek čiji su najstariji članovi brinuli o svim rukometašima i njihovom prijevozu.