Aktualno Županija

ZASPAO ZA VOLANOM Sudar tri vozila kod Vojnića s troje teško ozlijeđenih osoba uzrokovao umorni vozač iz BiH

Tri su osobe teško ozlijeđeno u sudaru koji se dogodio u mjestu Kupljensko na cesti koja vodi od Vojnića do graničnog prijelaza Maljevac prema Bosni i Hercegovini.
Policija navodi da je nesreću skrivio 36-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine koji je uslijed umora zaspao za volanom te automobilom prešao na suprotni kolnički trak u kojem je direktno udario u osobni automobil slovenskih registracijskih oznaka kojim je upravljao 32-godišnji državljanin Slovenije.
– Nakon toga je osobni automobil bosanskih registracijskih oznaka udario u kombi vozilo bosanskih registracijskih oznaka kojim je upravljao 36-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine te sletio van kolnika, kažu u policiji koja je na mjestu događaja napravila očevid nesreće.
U prometnoj nesreći teško je ozlijeđen vozač osobnog automobila bosanskih registracijskih oznaka te vozač i putnica iz osobnog automobila slovenskih registracijskih oznaka. Promet tim dijelom državne ceste bio je u prekidu od 12.05 do 14.40 sati.
Protiv vozača osobnog automobila  oznaka bit će podnesena koji je zaspao za volanom bit će podnesena kaznena prijava.(kaportal)