Aktualno OG sada Ogulin

Počelo je, počelo!

Jučer i danas, nakon nekoliko godina stanke, u Ogulin se vratio automobilizam! I to baš na velika vrata! Memorijal Ivica Kišasondi okupio je preko stotinu natjecatelja  najpopularnije automobilističke discipline, Formula driver. Utrka u Ogulinu je treća po redu u prvenstvu, nakon Buzeta i Učke.

Osim brojnih vozača, na stazi Klek okupili su se u velikom broju i gledatelji, kojima je, očito, ovakvih utrka nedostajalo. Prigodom otvorenja, koje je kasnilo sat vremena zbog izlijetanja jednog vozila, nazočne su pozdravili predsjednik Auto kluba Klek Bojan Višnjić i gradonačelnik Ogulina Dalibor Domitrović. Kako se i sam nekada okušao u jednoj od utrka, ovog je puta, nakon što je i službeno otvorio natjecanje, prvi krenuo stazom Klek!  Ne znamo kakvo mu je bilo prolazno vrijeme, ali nije ni važno. Važnije je da Grad Ogulin podržava ovakva natjecanja, na čemu su mu zahvalni svi članovi Auto kluba “Klek” i ostali zaljubljenici u automobilizam.

U prilogu pogledajte kratki video isječak i fotografija snimljene danas prije podne, Proglašenje najboljih predviđeno je za okvirno 18 sati, kada ćemo saznati sve rezultate natjecanja.