Aktualno Županija

Provedena akcija na alkohol – 34 vozača alkoholizirana

Noću s 26. na 27. kolovoza na području Policijske uprave karlovačke provedena je preventivno-represivna akcija „Nadzor vozača pod utjecajem alkohola i opojnih droga“. U akciji je kontrolirano 269 vozača, a njih 34 isključeno je iz prometa zbog vožnje pod utjecajem alkohola. Najveća koncentracija alkohola utvrđena je kod 38-godišnjaka iz Karlovca u iznosu od 2,16 g/kg.

Osim ove informacije, iz izvješća Policijske uprave karlovačke još prenosimo:

Teška krađa u Karlovcu
U razdoblju od 08. do 23. kolovoza nepoznati počinitelj provalio je u kuću u Karlovcu, vlasništvo 57-godišnjakinje, od kuda je otuđio razni zlatni nakit. Materijalna šteta veća je od 10.000 kuna

Iz kamper vozila otuđen novac
Jučer u ranim jutarnjim satima na odmorištu autoceste A-1 u Draganiću, nepoznati počinitelj je iz kamper vozilo vlasništvo 36-godišnjeg austrijskog državljanina, otuđio novac.

 

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je pet kaznenih djela, jedan prekršaja narušavanja javnog reda i mira (Ogulin) i sedam prometnih nesreća od kojih su tri s lakše ozlijeđenim osobama i četiri s materijalnom štetom. Od navedenog izdvajamo sljedeće: