Aktualno Sport

Počeli nogometaši

Nogometaši Ilovca i Kupe jedine su momčadi koje su u današnjim utakmicama 1. kola nove sezone Prve i Druge županijske lige uspjeli doći do bodova kao gosti.

‘Kanarinci’ su u Draganiću s 3:1 nadigrali istoimenog domaćina i odnijeli puni plijen, dok su u preostale četiri utakmice slavili domaćini. Ogulin je na svom stadionu sa 4:3 bio bolji od Croatije ’78, Korana je na Turnju s 2:1 slavila nad Josipdolom, Duga Resa 1929 je istim rezultatom pobijedila Vatrogasca, a Zrinski Ozalj je u Malom Erjavcu s minimalnih 1:0 nadigrao Vojnić ’95.

U 1. kolu Druge županijske lige jedini uspješni gost bila je Kupa, koja je u Šišljaviću s uvjerljivih 5:0 slavila nad istoimenim domaćinom. Mrežnica je u Zvečaju s 5:1 pobijedila Cetingrad, Frankopan je na svom terenu s 2:1 bio bolji od Vrlovke, Dobra je u Svetom Petru sa 4:1 nadigrala Mladost iz Rečice, Petrova Gora je sa 6:1 pobijedila Mladost iz Zagorja Ogulinskog, istim su rezultatom Oštarije na svom travnjaku bile bolje od Krnjaka Barilovića, dok je Dobra u Novigradu s 3:0 slavila nad VOŠK-om.