Aktualno Županija

Jelić i Mandić pozvali poduzetnike na suradnju i obećali da će im biti servis – Ne baš sluge, ali da batleri

– Rekao sam da ćemo svakome tko otvori jedno radno mjesto, biti sluge pa su rekli da sam pretjerao. Dobro: bit ćemo batleri. Mi ćemo sustav posložiti tako da vam ne budemo kočnica, ne daj Bože smetnja! A vi budite otvoreni, komunicirajte s nama na vrijeme, pozvao je karlovački gradonačelnik Damir Mandić poduzetnike na današnjem sastanku u Županijskoj gospodarskoj komori.

I on i župan Damir Jelić predstavili su svoje zamjenike, poručili gospodarstvenicima da su im njihova vrata otvorena i najavili da će biti servis servisa poduzetnicima jer su radna mjesta i povećanje zaposlenosti strateške odrednice njihova rada. Pozvali su ih na suradnju i u promjeni mreže školskih programa koji će stvarati zanimanja kojima se lako dolazi do posla.

– Neshvatljivo je da u Karlovačkoj županiji nećemo upisivati zidare i pekare!? Pametnom dosta! Zar trebamo biti sretni što školujemo vlastitu djecu da završe na Burzi? Obrtnička i Gospodarska komora, vi, mi – ako shvatimo da je to zajednički interes, napravit ćemo pilot projekt i biti ispred države, poručio je Jelić.

Najavio je predstavljanje novih pročelnika 1. rujna, a Mandić gradskih tri dana kasnije.(KAportal)