Aktualno OG sada Ogulin

Krađa dizel goriva u Ogulinu

Kako saznajemo iz današnjeg priopćenja Policijske uprave karlovačke, nepoznati počinitelj je jučer iz radnog stroja u Ogulinu otuđio dizel gorivo. Procjenjuje se da je materijalna šteta veća od 1000 kuna.

U Karlovcu ukraden mobitel

U Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena je prijava 52-godišnjakinje da joj je nepoznati počinitelj iz džepa, dok se nalazila na manifestaciji „Dani piva“ u Karlovcu u noći 29. kolovoza, otuđio mobitel. Materijalna šteta veća je od 2000 kuna.

Osumnjičen za krađu novčanika 

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 29-godišnjak osumnjičen da je 28. kolovoza iz zdravstvene ustanove u Dugoj Resi otuđio dva novčanika s dokumentima i novcem. Protiv osumnjičenika nadležnom državnom odvjetništvu bit će podnesena kaznena prijava zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krađe.

U prometnoj nesreći teško ozlijeđena putnica
Jučer u 22.55 sati na autocesti kod Josipdola dogodila se prometna nesreća. Osobnim automobilom zagrebačkih registracijskih oznaka prilaznim kolnikom parkiralištu na odmorištu upravljala je 48-godišnjakinja i udarila u rubni kamen te sletjela na zelenu površinu. U prometnoj nesreći teško je ozlijeđena 20-godišnja putnica. Protiv vozačice će nadležnom državnom odvjetništvu biti podnesena kaznena prijava.

 

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je sedam kaznenih djela, jedan prekršaj narušavanja javnog reda i mira (Ozalj) i jedna prometna nesreća s teško ozlijeđenom osobom.

 

.