Na natječaju za mjesta 9 gradskih pročelnika samo 10 zainteresiranih – izabrani će, službeno, biti do kraja tjedna

Iako se imenima budućih pročelnika, mahom pročelnica, u kuloarima već uveliko barata, iz Grada poručuju da će biti izabrani do kraja tjedna.
Do tada i formalno treba biti okončan postupak započet prije nepunih mjesec dana, a Povjerenstvo za provedu javnog natječaja za izbor i imenovanje pročelnika upravnih odjela u gradskoj upravi imenovati 9 pročelnika. Bit će to u nedavno ustrojenim upravnim tijelima: upravnim odjelima za opće poslove, za proračun i financije, za prostorno uređenje, gradnju i zaštitu okoliša, za komunalno gospodarstvo, za razvoj grada, gospodarstvo i EU fondove, za društvene djelatnosti i za imovinsko pravne poslove i upravljanje imovinom, te službama za unutarnju reviziju i za javnu nabavu.
Baš kao nedavno za direktore gradskih tvrtki Vodovoda i kanalizacije i Zelenila, navala nije vladala ni za mjesta gradskih pročelnika.
– Ukupno je zaprimljeno 10 pravovaljanih prijava za imenovanje pročelnika, odgovoreno nam je iz Gradske uprave, iz koje navode kako je planirano da postupak bude završen do kraja ovog tjedna.
Tada će se i znati hoće li se nagađanja pokazati točnima pa novim pročelnicima postati i neki koji su na tim mjestima i bili, neki koji su bili na čelu drugih upravnih odjela, kao i donedavna zaposlenica Županije i ravnatelj jedne županijske ustanove. Službeno bi javnost o svemu trebala biti obaviještena u ponedjeljak.(KAportal)
Facebook Comments