Aktualno OG sada Ogulin

Prijedloge i primjedbe možete dostaviti u gradsku upravu

Iz gradske uprave dobili smo nekoliko fotografija idejnog rješenja mostića na jezeru Sabljaci. Mostić će, prema riječima zamjenika gradonačelnika Daniela Vukelje,  premošćivati zaljev iza bivšeg restorana, a dio je šetnice koja će  se protezati  oko cijelog jezera. Šetnica će se raditi u fazama, prema financijskim mogućnostima, a upravo je u tijeku izrada aplikacije za EU fondove za fazu na lijevoj obali jezera. Svrha šetnice je pružiti turistima i građanima dodatni sadržaj, učiniti jezero Sabljake atraktivnijim i sadržajnijim i time dati dodatnog zamaha lokalnom turizmu koji se, prema svim pokazateljima, konačno počelo buditi.
Na fotografijama možete vidjeti idejno rješenje šetnice, vidikovca i mostića preko zaljeva. Idejno rješenje mostića izradio je direktor HE Gojak Milan Sabljak. Izradio je nekoliko rješenja, a radna grupa prikazana na fotografiji jednoglasno je prihvatila rješenje prikazano vizualizacijom.
Građani koji imaju sugestije, prijedloge ili primjedbe slobodno ih mogu dostaviti elektroničkom porukom (email, Messenger, Viber) ili na bilo koji način dostaviti Gradu, odnosno gradskim službenicima, gradonačelniku ili njegovim zamjenicima.