Aktualno Sport

10. TURNIR U STOLNOM TENISU POVODOM DANA GRADA OGULINA

Ovog vikenda u našem gradu odigran je tradicionalni 10. turnir u stolnom tenisu povodom Dana grada Ogulina u organizaciji STK “Klek” Ogulin. Turnir je održan u Školskoj sportskoj dvorani, a sudjelovalo je 17 igrača i igračica koji su bili svrstani u kvalifikacijske skupine. Nakon razigravanja po skupinama, formirane su skupine za razigravanje po plasmanima.

U najslabijoj, odnosno utješnoj skupini, skupini “D” turnira, 3. mjesto osvojio je Marin Umiljenović, 2. mjesto Mario Stipetić, a 1. mjesto Antonio Vuković iz Zagorja Ogulinskog.

U skupini “C” turnira, 3. mjesto osvojio je Josip Miletić, 2. mjesto Blaž Brulja, a 1. mjesto Jurica Miletić, svi iz STK Kleka.

U skupini “B” turnira, 3. mjesto osvojio je trener STK Kleka, Petar Ribić, 2. mjesto pripalo je Filipu Dubić, dok je 1. mjesto osvojio Deni Turković.

U skupini “A” turnira, a ujedno i u najjačoj skupini, 3. mjesto osvojio je Andrej Dubić iz STK Klek, 2. mjesto Andrej Bertone iz STK Kukuljanovo i 1. mjesto Zoran Turk iz STK Bajer iz Fužina.

Najboljima igračima gradonačelnik grada Ogulina, Dalibora Domitrović i predsjednik STK Klek Tihomir Belina podijelili su medalje i pehare, a potom je organiziran zajednički ručak za sve sudionike ovog turnira.