Aktualno OG sada Ogulin

Brojna događanja od petka do nedjelje

U sklopu proslave Dana grada, danas se održava koncert Puhačkog orkestra DVD-a Ogulin. Početak koncerta je u 19,30 u konferencijskoj dvorani Pučkog otvorenog učilišta. Bilo je planirano da se održi u gradskom parku kod crkve, no zbog lošeg vremena odluka je promijenjena. Prije toga, od 18,30, na blagdan Male Gospe, bit će blagoslov dječice i roditelja , u crkvi Svetoga Križa.
U subotau 9. rujna, od 8,00 sati održava se  Teniski turnir za rekreativce Teniskog kluba Frankopan , a od 10,00 sati Lovačko –ribarska večer Lovačkog društva Klek, u dvorištu Frankopanskog kaštela, uz  izložbu lovačkih pasa , pripremu lovačkih i fiš  kotlića, te zabavu.
U 11,00 sati počinje Utrka „ Ogulin trail“ Društva za sportsku rekreaciju „ Koci“ Ogulin, a i Međunarodni rukometni turnir Ženskog rukometnog kluba „ Ogulin“   u Gradskoj   sportskj  dvorani.
U 14,00 sati počinje tradicionalni turnir kuglačica Ženskog kuglačkog kluba Ogulin na kuglani „Klek“, a  u 19,00 sati- Streetball turnir 3 na 3 Košarkaškog kluba Ogulin , na košarkaškom
igralištu.
Svi koji su željni dobre glazbe mogu u 20,00 sati doći na koncert  grupe  Alf  u dvorištu Frankopanskog kaštela.
U nedjelju, 10. rujna, u 9,00  sati otvara se izložba malih životinja Udruge „Krstokljun“ i Društva uzgajatelja malih životinja  „ Ogulinac“ , u dvorištu Frankopanskog kaštela. Sat kasnije  je  Festival kiselog zelja i meda, Udruge proizvođača i prerađivača ogulinskog zelja i LAG-a Frankopan, na trgu kod golubice.
U isto vrijeme starta i biciklijada „ Tri jezera „ Biciklističkog kluba Frankopan, na Trgu hrvatskih rodoljuba, a od 19,30 sati na rasporedu je koncert Pjevačkog zbora mladih Josip Kaplan u organizaciji Udruge Oda prijateljstvu,  u školskoj sportskoj dvorani.