Aktualno OG sada Ogulin

Četvrti ogulinski Festival zelja i meda

U suradnji s Gradom Ogulinom i Udrugom proizvođača i prerađivača LAG Frankopan organizira  bogat program kojim izlagačima i prodavačima osiguravaju prodaju njihovih proizvoda i usluga, a posjetiteljima veliku ponudu kvalitetnih domaćih proizvoda, edukative radionice,  dobru zabavu i organiziran besplatni ručak za sve izlagače i posjetitelje.
Festival se održava sutra, od 10,30 sati, na trgu kod golubice. Nakon svečanog otvorenja,  održavaju se, od 11:30 stručna i edukativna predavanja u maloj dvorani Pučkog otvorenog učilišta i to
„ Gubitak pčelinjih zajednica“ – „ Zakonski okviri za pčelare“ – „ Potpora za poljoprivredu iz proračuna Grada Ogulina“, te  „ Potpora ruralnom razvoju”.
Od 16:00 do 18:00 pripremaju ručak za sve posjetitelje, ogulinska sarmu, a od 15:00-18:00 na rasporedu je  dječja likovna radionica, te prikazivanje edukativnih animiranih filmova. U isto vrijeme nastupit će Mali ulični svirači iz Osnovne glazbene škole pri Osnovnoj školi Ivana Brlić Mažuranić. Priprema se i izložba ogulinskih masnica, izložba dječjih radova, te nastup mladih ogulinskih grupa – Grupa Line – Sound suorce.