Aktualno OG sada Ogulin

Počeo četvrti Ogulin Trail!

Točno u 9 sati,  pucnjem pripadnika Frankopanske garde, počeo je ovogodišnji, četvrti po redu Ogulin trail.  Ukupno 55 natjecatelja  krenulo je u prvu, dužu utrku od 33 kilometra, pod nazivom “Regoč” a druga “Kosjenka” počinje u 10,30 i staza je kraća, 13,5 kilometara. Na njoj se očekuje dvjestotinjak sudionika. Staze su obilježene, a osim brojnih volontera za sigurnost brinu i članovi ogulinskog HGSS-a. Cijena za kratku utrku bila  je  80 kuna, a  120 kuna za dugu. Za taj iznos svi  natjecatelji dobivaju majicu,  prirodni sapun, red bull, bon za ručak i piće.

Želja organizatora je  da natjecatelji koji nisu iz Ogulina, a takvih je lani bilo puno, ostanu u našem gradu  i prespavaju bar jednu noć, pa su na Kocima  organizirali  i zabavu, a za sudionike su  pripremili   posjet muzeju.

Na Kocima je ovog trenutka (9,30) vrlo živo. Sreća je i da ne pada kiša, pa je dan idealna za natjecanje i druženje u poslijepodnevnim  satima. Tada se, naime, održava dodjela nagrada, također na Kocima.  Nagrade će biti  bogate, zahvaljujući sponzorima, koji su osigurali  hotelske i apartmanske usluge, a one najbolje očekuje i sportska oprema. Potom slijedi zabava uz grupu Master.