Aktualno Županija

Ogulinski “revolveraš” nije ostao u pritvoru – bio je pijan, a napad se nije odnosio na nekoga već je pucao iznad terase kafića

Mladić koji je jučer u noći vatrenim oružjem pucao iz automobila prema terasi kafića Snoopy u Ogulinu ipak neće biti zadržan u pritvoru, piše Index.hr.

Kako se navodi, danas je 29-godišnjak ispitan u Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu. Za njega je zatražen istražni zatvor, no sudac Ivan Perković rekao je za Hinu da je prijedlog za pritvaranjem odbio i odredio osumnjičeniku mjere zabrane posjećivanja tog ugostiteljskog objekta, zabranu uspostavljanja kontakta sa svjedocima i obvezu javljanja u policijsku postaju u Ogulinu jednom tjedno.

Radi se, naime, o mladiću iz Novalje koji živi u Ogulinu. U noći kad je pucao je bio pod utjecajem alkohola, no dosad nije osuđivan niti je poznat po izgredima. Motivi nisu poznati dok u policiji kažu da je utvrđeno da se nije radilo o napadu na neku konkretnu osobu ili grupu, već pucanju u zrak u pravcu terase kafića, gdje je bilo više ljudi.

Kao što smo već pisali, kod osumnjičenika su pronađeni ilegalni pištolj i puška, te 62 komada raznog streljiva. (kaportal.hr)