Vučić mu dao opomenu, Vuković uzvratio s “tetom Rožom”

Dok je danas na sjednici Županijske skupštine Ivan Vuković (SDP) postavljao pitanje  vezano uz poplavu u Ogulinu, Ivan Vučić (HDZ) ga je upozorio da mu je isteklo vrijeme. Vuković mu je  na to odgovorio kao iz topa: “I Vama!”. Vučić je onda replicirao kako u je Ogulinu pobijedio HDZ, kojima ima najviše vijećnika u Gradskom vijeću, a ne SDP, te  da SDP vlada neprirodnom koalicijom. Vuković je potom “zaradio”  Vučićevu opomenu! Vuković, naravno, nije odšutio, nego je odgovorio  da i on njemu izriče opomenu, te da je neprirodnom koalicijom vladao upravo  HDZ i  da je u prošlom mandatu najviše vijećnika imao SDP. Na kraju je dobacio Vučiću “A kome to danas treba”- na što Vučić nije imao što za reći.

Da Ogulin nije ni HDZ-ov ni SDP-ov nego građana koji su stradali u poplavi, napomenula je Lidija Domitrović (Živi zid), te zatražila ispriku županijskog vatrogasnog zapovjednika koji je rastjerao volontere koji su punili vreće pijeskom. Ispričao se, kao što smo pisali, župan  Jelić.

Ivan Vuković je na kraju Aktualca,  nezadovoljan odgovorom o poplavi, primjetio da retenciju, “branu na livadi” , a ne “space shuttle” gradimo 20 godina, te da isprika ne može biti nedostatak kontinuiteta jer nije do sad na vlasti bila “Teta Roža”.

– Mi nismo odgovorili ljudima u Ogulinu što će biti sutra, upozorio je Ivan Vuković.

Facebook Comments