U prometnoj nesreći teško ozlijeđen putnik u vozilu

Jučer u 22.05 sati u Karlovcu na raskrižju ulica Tadije Smičiklasa i Prilaz Većeslava Holjevca dogodila se prometna nesreća. Osobnim automobilom karlovačkih registracijskih oznaka upravljala je 33-godišnjakinja koja prilikom skretanja u lijevo nije propustila osobni automobil karlovačkih registracijskih oznaka koji je zadržavao smjer kretanja, a kojim je upravljala 44-godišnjakinja te je udarila u njezin automobil. U osobnom automobilu kojim je upravljala 44-godišnjakinja teško je ozlijeđen 18-godišnji putnik i lakše je ozlijeđena 17-godišnja putnica. Materijalna šteta je veća od 20.000 kuna, a protiv 33-godišnjakinje bit će podnesena kaznena prijava

 

Otuđen bicikl
Jučer je u Policijskoj postaji Duga Resa zaprimljena prijava 34-godišnjaka da mu je nepoznati počinitelj 20. rujna, u poslijepodnevnim satima, iz trgovačkog društva na području Duge Rese, otuđio nezaključani bicikl u vrijednosti većoj od 2000 kuna.

 

Iz zdravstvene ustanove otuđen mobitel
Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava 30-godišnjakinje da joj je nepoznati počinitelj 19. rujna u večernjim satima, iz prostorija zdravstvene ustanove na području Karlovca, otuđio mobitel u vrijednosti većoj od 1000 kuna.

 

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je pet kaznenih djela, jedan prekršaj narušavanja javnog reda i mira (Karlovac) i četiri prometne nesreće od kojih je jedna s teško ozlijeđenom osobom, jedna s lako ozlijeđenim osobama i dvije s materijalnom štetom.

 

 

Facebook Comments