Aktualno Sport

Stolnoteniski turnir – Otvoreno prvenstvo Zadra

Ovog vikenda su stolnotenisači Kleka sudjelovali na 1. stolnoteniskom turniru u Zadru, otvorenom prvenstvu Zadra. Ukupno je sudjelovalo 58 natjecatelja iz 10 klubova, većinom iz srednje Dalmacije. Nastupili su stolnoteniski klubovi Šibenik, STK Dalmatinac sa Paga, STK Vodice, Knin, Zadar, STK Kaštela, STK Mladost iz Zagreba, STK Rudeš iz Zagreba, STK Klek i domaćin turnira STK Jadera. Za naš klub je nastupilo sedam mladih stolnotenisača i stolnotenisačica raspoređenih u raznim kategorija.
U kategoriji najmlađih kadetkinja nastupile su Marija Blašković i Ema Stipetić. U kategoriji najmlađih kadeta nastupio je Antonio Kolić, za mlađe kadete igrali su Filip Dubić, Josip Miletić i Mario Stipetić, a u grupi kadeta igrao je Jurica Miletić.

Svi stolnotenisači raspoređeni su po grupama od 4 igrača, a 2 prvoplasirana su išla dalje, potom su nastupali sistemom na ispadanje sve do finala u svim kategorijama. Najviše uspjeha imali su naši stolnotenisači, u tri kategorije osvojili su prvo mjesto, jedno drugo i dva treća mjesta. Evo poretka po skupinama.

U skupini najmlađih kadetkinja:
1. Franka Miškić iz STK Šibenika,
2. Marta Miškić iz STK Šibenika,
3. mjesto podijelile su Marija Blašković i Ema Stipetić iz STK Kleka.

U kategoriji najmlađih kadeta:
1. Mate Kurilić iz STK Vodice,
2. Vito Helez iz STK Šibenik,
3. Antonio Kolić iz STK Klek.

U kategoriji mlađih kadeta:
1. Filip Dubić iz STK Kleka,
2. Andrija Šorić iz STK Zadar,
3. Luka Vidović iz STK Dalmatinac – Pag.

U kategoriji kadeta i kadetkinja:
1. Gabi Alviž iz STK Mladost iz Zagreba,
2. Filip Dubić iz STK Klek,
3. Jurica Miletić iz STK Klek.

Svakako treba istaknuti uspjeh našeg stolnotenisača Filipa Dubića koji je u svojoj kategoriji bio prvi, a zatim nastupajući i u jačoj kategoriji kadeta osvojio drugo mjesto.
STK Klek je jako zadovoljan nastupom svojih stolnotenisača i stolnotenisačica. Uz dobre rezultate ostvareni su i novi prijateljski kontakti s klubovima iz srednje Dalmacije.