Aktualno Županija

Tragična nesreća na pruzi

Jučer oko 14,15 sati na željezničkoj pruzi u gradskoj četvrti Mostanje u Karlovcu vlak je naletio na 91-godišnjakinju koja je prilikom prelaska pruge pala te se nije uspjela maknuti. Na mjestu događaja 91-godišnjakinja je smrtno stradala, a o ovom događaju nadležnom državnom odvjetništvu bit će proslijeđeno izvješće.

Iz policijskog izviješća još izdvajamo:

Iz stana otuđen nakit

Jučer tijekom dana nepoznati počinitelj provalio je u stan u gradskoj četvrti Luščić – Jamadol u Karlovcu, vlasništvo 44-godišnjakinje te otuđio nakit u vrijednosti od nekoliko stotina tisuća kuna.

Provaljeno u vikend kuću na području Šišljavića
U razdoblju od 23. rujna do 2. listopada nepoznati počinitelj provalio je u vikend kuću na području Šišljavića, vlasništvo 58-godišnjakinje te otuđio motornu kosilicu i električni alat. Ukupna materijalna šteta veća je od 3000 kuna.

Otuđen kanu
Jučer je u Policijskoj postaji Duga Resa zaprimljena prijava 52-godišnjaka da mu je nepoznati počinitelj u razdoblju od 26. do 29. rujna otuđio plastični čamac – kanu koji se nalazio na rijeci Mrežnici. Materijalna šteta veća je od 2000 kuna.

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirana su četiri kaznena djela, jedan prekršaj narušavanja javnog reda i mira (Karlovac) i jedna prometna nesreća s lako ozlijeđenom osobom.