Aktualno OG sada Ogulin

“Poštujte naše znakove”-danas u Ogulinu

Iz Policijske uprave karlovačke medijima je stiglo priopćenje u kojem navode da  će u sklopu provođenja akcije „Poštujte naše znakove“ koja je usmjerena na zaštitu djece u prometu i sprječavanje ugrožavanja njihovih života u prvim danima samostalnog sudjelovanja u prometu, biti organizirani prigodni programi za djecu. Cilj ove akcije je povećanje sigurnosti svih sudionika u prometu, a ponajprije zaštita školske djece.
Za učenike će na temu sigurnosti u prometu biti održane predstave u izvedbi Dramskog studija „Zorin dom Karlovac“ pod nazivom „Kata i Nino na putu do škole“. Predstave su organizirane uz financijsku pomoć Nacionalnog programa sigurnosti cestovnog prometa i Savjeta za sigurnost cestovnog prometa karlovačke županije, a uz suradnju Policijske uprave karlovačke.
Predstave su održane u Karlovcu i  Dugoj Resi, a danas će se,  4. listopada 2017. godine s početkom 10.30 sati održati i u Ogulinu, u Gradskoj sportskoj dvorani. Sutra, 5. listopada 2017. godine, predstava se  s početkom u 10.30 sati održava i u Slunju, u kino dvorani Pučkog otvorenog učilišta.