Aktualno OG sada Ogulin

Župan Jelić danas u Ogulinu

Ugovor o nabavi usluge za izradu Studije izvodljivosti i Plana razvoja širokopojasne infrastrukture na području Karlovačke županije potpisat će se danas, 5. listopada u 11:00 sati u Uredu župana, između Karlovačke županije i tvrtke Lator d.o.o. iz Zagreba.
Ugovorom će biti obuhvaćena područja sljedećih gradova u Karlovačkoj županiji: Duga Resa, Ogulin, Ozalj i Slunj; te općina Barilović, Bosiljevo, Generalski Stol, Netretić, Cetingrad, Draganić, Josipdol, Krnjak, Kamanje, Lasinja, Saborsko, Plaški, Ribnik, Rakovica, Tounj, Vojnić i Žakanje.
Vrijednost ugovora iznosi 218.649,98 kuna, a temeljem ugovora izradit će se projektna dokumentacija potrebna za prijavu programa „Razvoj infrastrukture širokopojasnog pristupa za područje cijele Karlovačke županije, prihvatljiv za financiranje iz EU fondova“ na EU natječaj.
Izgradnja sustava obrane od poplava grada Ogulina i rješavanje imovinsko-pravnih poslova u ovom projektu bit će tema PRESS konferencije koju će, također danas,  održati župan Karlovačke županije Damir Jelić i gradonačelnik Grada Ogulina Dalibor Domitrović.
PRESS konferencija će se održati na prostoru iznad Đulinog ponora u Ogulinu, s početkom u 15 sati.