Imenovani novi načelnici policijskih postaja – dobili ih Karlovac, Prometna i Granična policija, Vojnić, Ozalj i Slunj

Glavni ravnatelj policije Nikola Milina, na prijedloge načelnika policijskih uprava, imenovao je 154 načelnika policijskih postaja u 19 policijskih uprava.

Nakon raspisanog internog oglasa za imenovanje rukovodećih policijskih službenika u Ministarstvu unutarnjih poslova za radna mjesta načelnika policijskih postaja i provedenog postupka, glavni ravnatelj policije, na prijedloge načelnika policijskih uprava, imenovao je 154 načelnika policijskih postaja u 19 policijskih uprava.

Tako je za načelnika Policijske postaje Karlovac imenovan Darko Željković, po zvanju glavni policijski inspektor koji će dužnost načelnika PP Karlovac obavljati idućih pet godina. Na novi posao stupa 16. listopada. Kako navode u Ravnateljstvu policije, Željković ispunjava stručne uvjete radnog mjesta u pogledu stupnja obrazovanja i osobnog policijskog zvanja te ostale propisane i stručne uvjete, a na temelju rezultata provjere znanja, sposobnosti i vještina i rezultata razgovora (intervjua), ostvario je najbolji rezultat i najveći broj bodova na rang listi kandidata. Zanimljivost je da je Željković šogor nedavno imenovanog načelnika PU karlovačke, Josipa Ćelića.

Novog je načelnika dobila i karlovačka Prometna policija, a to je Davor Boljkovac, viši policijski inspektor dok je Damir Butina, samostalni policijski inspektor novi rukovoditelj Postajom granične policije u Cetingradu.

Ladislav Planinac novi je načelnik Policijske postaje Ozalj, kao i Željković po policijskom zvanju glavni policijski inspektor. Prvi čovjek policije u Slunju od sada je Slavko Živčić, po policijskom zvanju viši policijski inspektor, a novog je načelnika dobila i PP Vojnić. To je Ivan Kalić, po policijskom zvanju policijski savjetnik.

Informacija o novom načelniku PP Duga Resa nije objavljena. (kaportal.hr)

 

Facebook Comments

No announcement available or all announcement expired.