Aktualno Županija

Tragedija na cesti: Mladić je automobilom naletio na dijete na biciklu i teško ga ozlijedio

U teškoj prometnoj nesreći koja se sinoć oko 19 sati dogodila u Belajskim Poljicama na području općine Barilović teško je ozlijeđeno 12-godišnje dijete, javila je jutros karlovačka policija.

– Osobnim vozilom karlovačkih registracijskih oznaka upravljao je 22-godišnjak koji nije propustio bicikl koji je imao prednost prolaska i kojim je upravljalo 12-godišnje dijete. Tom prilikom vozilo je udarilo u bicikl, pri čemu je dijete palo na kolnik i zadobilo teške ozljede – priopćili su iz policije.

Protiv 22-godišnjeg vozača bit će proslijeđena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Od ostalih događaja izdvajamo:

 

Iz kuće u Karlovcu otuđen zlatni nakit

Dana 13. listopada u večernjim satima u Karlovcu, gradska četvrt Švarča nepoznati počinitelj je provalio u kuću vlasništvo 33-godišnjaka i otuđio zlatni nakit. Materijalna šteta je veća od 5000 kuna.

Provaljeno u kuću u u Tounju
U razdoblju od 3. do 14. listopada u Tounju nepoznati počinitelj je provalio u kuću vlasništvo 59-godišnjakinje i otuđio motornu pilu i kutnu brusilicu. Materijalna šteta je veća od 2000 kuna.

 

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je sedam kaznenih djela, tri prekršaja narušavanja javnog reda i mira (Karlovac, Ogulin i Maljevac) i sedam prometnih nesreća od kojih je jedna s teško ozlijeđenom osobom, dvije s lako ozlijeđenim osobama i četiri s materijalnom štetom. (kaportal/ogportal)