Aktualno Sport

‘Dobro smo odreagirali…jednom pogodiš, jednom ne…’

PONOSNI KEK NAKON FANTASTIČNE POBJEDE U AUSTRIJI, NAHVALIO MOMČAD, PA OBJASNIO SJAJAN POTEZ ‘Dobro smo odreagirali…jednom pogodiš, jednom ne…’

Rijeka je na gostovanju kod Austrije Beč slavila 3:1 i ostvarila prvu pobjedu u skupini kojom je ostala u igri za prolazak dalje.
“Bila je to izuzetno teška utakmica za obje momčadi. Rijeka je bila bolja, a uvijek je lijepo pobijediti na ovom stadionu. Dali smo u pravom trenutku dva gola, ali kasnije smo malo pali u glavi. Međutim, dobro smo odreagirali i na kraju odigrali vrlo dobru utakmicu. Pripremali smo se za dvije-tri varijante kako oni mogu odigrati, ali na kraju ipak gledali samo sebe. Naša je pobjeda potpuno zaslužena”, rekao je trener Rijeke Matjaž Kek odmah nakon susreta pa pojasnio zašto je Acosty počeo u prvih 11, što se pokazalo kao sjajan potez:

 

“Jednom pogodiš, jednom ne. Bio je odličan na treninzima i bio je jako opasan večeras u prvom poluvremenu dok je još imao moći. To je taj problem kada igrači stignu pri kraju prijelaznog roka, ali dobro…”, rekao je Kek koji nije htio znati kako je završila utakmica Milana i AEK-a:
“Ne interesira me. Čeka nas Osijek, to će biti izuzetno teška utakmica. Vidite kako se neke slučajnosti događaju da se neki termini nekima mijenjau, ali dobro… Mi sada najprije moramo razmišljati o regenaraciji igrača i vidjeti kako ćemo rotirati. Osijek će sigurno biti pun samopouzdanja.” (jutarnji.hr)