Aktualno Sport

Odigrano 2. kolo 1. HSTL – zapad ( žene )

Protekli vikend odigrano je 2. kolo 1. HSTL- zapad za žene u kojem su stolnotenisačice Kleka gostovale na Krku kod vodećeg STK Malinska Dubašnica i uvjerljivo izgubile rezultatom 4 : 0. Za Klek su nastupile Darija Dobrila, Marijana Rendulić i Samantha Maležić.

Slijedeće 3. kolo igra se sljedećeg vikenda u kojem stolnotenisačice Kleka dočekuju STK Uranija iz Baške Vode kod Makarske.
Odigrano je i 1. kolo 3. HSTL- regija srednja Hrvatska u kojem su stolnotenisači Kleka gostovali u Zaboku, te odigrali četiri susreta, odnosno ove sezone igra se po turnirskom sistemu natjecanja. Ukupno su odigrali četiri susreta i sva četiri izgubili. Prvi susret odigran je protiv STK Svete Nedjelje- Novaki i tijesno izgubili rezultatom 4 : 3. Drugi susret odigran je protiv STK Zaboka II izgubili rezultatom 4 : 0, zatim od STK TIS-a iz Zagreba izgubili rezultatom 4 : 2 i od STK Zagorac iz Krapine rezultatom 4 : 1. Za Klek nastupili su Andrej Dubić koji je ujedno i ostvario najviše pojedinačnih pobjeda za Klek, dok su ispod svog prosjeka odigrali Filip Dubić, Jurica Miletić i Dražen Sušanj.
Slijedeće 2. kolo 3. HSTL – regija srednja Hrvatska igra se u Ogulinu u kojem naši stolnotenisači igraju protiv STK TIS-a iz Zagreba, STK Zabok II, STK Zagorec iz Krapine i STK Sveta Nedjelja – Novaki II. (foto:ilustracija)